Finantsarvestuse spetsialistide ees seisis keeruline, aga põnev ülesanne end uute reeglitega kurssi viia. Kaheksakümnendail aastail ETKVL Orto pearaamatupidajana töötanud Eva Veinberg jättis 1989. aastal Orto ja siirdus Cross Developmenti, kus pandi alus ka Hansapangale. Veinberg käis toona teadmisi täiendamas kursustel, kus soomlasest lektor tutvustas rahvusvahelisi raamatupidamise standardeid.

„Vajadus uute teadmiste järele oli mitte ainult mul, vaid ka teistel raamatupidajatel. Sellest tekkiski koos ETKVL-i aja kolleegi Andrus Aleviga mõte hakata korraldama raamatupidamiskoolitusi,“ meenutab Eva Veinberg. Koolituste tegemiseks asutati osaühing Penn. Nagu peagi selgus, satuti suisa kullasoonele: välislektoritega koolitused osutusid ülipopulaarseks. „Tallinnas Narva maantee alguses asunud ETKVL-i saal oli rahvast täis,“ mäletab Veinberg, kes ostis koolitustega teenitud raha eest oma esimese auto, Lada 09.

Aktsiaseltsi Rimess registreerimistunnistus
6. märtsist 1992.

Eneselegi ootamatult koolitusmaailmas edukaks osutunud Veinberg ja Alev adusid 1992. aasta alguses, et koolitusvaldkonnale nad edaspidi siiski keskenduda ei soovi, pealegi polnud kummalgi plaanis maha jätta kutsetööd. Nii tuligi järgmine mõte: asutada raamatupidamisbüroo.