Samal ajal, kui alustati miljoni püüdmisega, hakati ka rahvusvahelise koostööpartneri järele ringi vaatama. Mati Nõmmiste: „Mõistsime, et meil pole mõtet jalgratast leiutada, sest maailmas on kõik teadmised olemas, kuidas audiitorite ja raamatupidajate tööd korraldada ning paremini teha. Hakkasime välismaa koostööpartnereid otsima ja samal ajal tunti huvi ka meie vastu.“ Näiteks käis maad kuulamas Deloitte, aga millekski tõsisemaks see kontakt ei arenenud.

Teisiti läks aga järgmise huvilisega. Rimessiga võeti 1995. aasta alguses ühendust maailma kümne suurema rahvusvahelise audiitorfirmade ühenduse hulka kuulunud Moores Rowland Internationali (MRI) Euroopa üksusest. Koostöömõte sobis ja 1995. aasta mais sai Rimessist MRI korrespondentliige ning neli aastat hiljem täisliige.

Rimessi ja MRI liikmeslepingu all­ kirjastamine 1995. aasta mais: istuvad (vasakult) Mati Nõmmiste ja MRI juht Charles Maynard. Tagumises reas Eva Veinberg ning MRI esindajad Victor Clements ja Poul Erik Vennekilde.

Rimessi nime juurde 1999. aastal tekkinud lühend MRI andis turule märku, et Eesti suurim kodumaisel kapitalil põhinev raamatupidamis- ja audiitorbüroo kuulub ühtlasi ka usaldusväärsesse rahvusvahelisse audiitorettevõtete ühendusse. Lisaks tuntuse ja usalduse suurendamisele pakkus liikmesus palju muudki. Mati Nõmmiste: „See andis meile võimaluse rahvusvaheliseks suhtluseks kolleegidega ja võimaluse osaleda rahvusvahelistel koolitustel: pääsesime infovälja. See arendas ja laiendas mõttemaailma, kuidas võiks ja peaks asju ajama.“

MRI-st oli kasu ka praktilises igapäevatöös: Rimessi klientidel oli tekkinud ärisid väljaspool Eestit, seega saadi võrgustiku kolleegide abiga neid ladusamalt teenindada. Lõppude lõpuks sillutas liikmesus MRI-s teed uue sajandi esimesel kümnendil toimunud laienemisele Lätti ja Leetu.