Tööd tehakse Grant Thornton Balticus hoolega, aga ka vaba aega osatakse koos mõnusalt sisustada. Aasta oodatuimate ürituste sekka kuulub jõulupidu, mida peetakse traditsiooniliselt jaanuaris. Traditsiooniks on kujunenud kevadine matk, mis on viinud nii Setumaale kui ka Aegna saarele, samuti rabadesse ja karjääridesse. Aastaid korraldati sügiseti hooaja avaüritus, kus vaadati üle eelmise aasta tulemused ja algava hooaja eesmärgid, toimusid töötoad ja tehti tiimimänge. Tegutseb ka teatrisõprade klubi, kes käib Tallinna Linnateatris etendusi nautimas. Sporti tehakse samuti meelsasti. Näiteks osaletakse Stamina jooksudel ja võistkondlikel triatlonidel ning võetakse mõõtu tennises.

Jõulupeol lustivad Ingrid Veigel, Birgit Valner, Maire Tali ja Ene Rahula.

Mõnusa (töö)elu juurde kuulub loomulikult ka hea toit. Näiteks on raamatupidamise osakonnal aastakümneid kestnud traditsioon süüa iga nädal koos kooki. Ene Rahula mäletab, et see komme tekkis 1990. aastatel, kui raamatupidajad pidid haiguslehed haigekassasse kohale viima. „Kui juba kontorist välja mindi, siis tühjade kätega tagasi ei tuldud: ikka käidi poest või kondiitriärist läbi, et pärast kolleegidega koos maiustada,“ kirjeldab Rahula. Alles koroonaajal, kui koos käimine oli takistatud, näitas see traditsioon hääbumise märke.

Suvepäevadel veedeti aega ka mängides. Fotol aastatel 2004–2015 partner ja Tartu kontori juht Raul Koni hüppenööriga hüppamas.

Moodi läinud kodus töötamise kõrval ei tasu kontoris käimist siiski ära unustada. Lisaks kolleegidega trehvamisele võib juhtuda, et saab ka head ja paremat põske pista. Näiteks igal teisipäeval kaetakse firma kulul laud puu- ja juurviljadega ning aeg-ajalt üllatab mõni töökaaslane kaasa võetud koogiga ka siis, kui tal pole sünnipäev. Näiteks Tarmo Rahkama, kes enne Rimessi tööle tulemist oli ametis catering’i-firmas, on toidumaailmale truuks jäänud ja rõõmustab kolleege üsna tihti omaküpsetatud koogi või pirukaga.

Pärnu maantee kontori imelise vaatega katuseterrass on aga andnud võimaluse hõrgutiste valmimist ka reaalajas jälgida: „Kord küpsetasin töökaaslastele sada hakkliha-sibulatäidisega pannkooki,“ meenutab Rahkama terrassil ette võetud kokandusmaratoni.

Büroo­ ja personalispetsialist Barbara Püss töötajate tennisevõistlusel.

Suurtele rahvahulkadele söögitegemisega on sina peal ka Artur ja Erik Suits. Isa ja poeg valmistavad kogu ettevõttele laia valiku suupärast vähemalt kaks korda aastas: hooajalõpu piknikul ja tenniseturniiri järelpeol. Aga tuleb ette ka muid üritusi, kus Suitsude kokakunsti nautida saab.

Eesti, Läti ja Leedu kolleegide pidu rongivagunis aastal 2015.

Kuid aitab jutust, sest nagu öeldakse: üks pilt räägib rohkem kui tuhat sõna. Seega saab järgnevast fotogaleriist näha, kuidas Grant Thornton Balticus osatakse elu nautida!