Järgmine laienemine toimus Eestis 2010. aasta septembris, kui vahepeal Rimess Balticuks ümber nimetatud ettevõte liitus audiitorbürooga Alliott Kangust. Selle kahe töötajaga audiitorfirma omaniku Aivar Kangusti eesmärk oli sarnane Raul Koni omaga, kes soovis suurema ettevõttega ühinedes saada parema ligipääsu valdkonna oskusteabele, et tagada nii enda kui ka töötajate erialane areng.

Aivar Kangust: „Mul olid silmapiiril mõned ettevõtted, kellega võimalikust ühinemisest rääkisin, kuid pikemat juttu polnud kellegagi peale Rimessi. Põhjus on väga lihtne: inimesed peavad sobima. Kas tekib klapp või mitte, saab selgeks esimeste kohtumistega. Ma tundsin toonaseid Rimessi partnereid Eva Veinbergi, Mati Nõmmistet, Janno Greenbaumi ja Raul Koni juba kaua ning kui 2010. aastal ühinemisest juttu tegin, saime kiiresti kokkuleppele. Ka see, et Rimess oli käibelt suurim ettevõte pärast nn suurt nelikut, mängis Rimessi kasuks otsustamisel rolli.“

Vandeaudiitor Aivar Kangust iseloomustab Grant Thornton Balticut kolme omadussõnaga: arenev, ambitsioonikas ja tore.

Arvestades, et audiitorteenused tõid umbes poole Rimess Balticu Eesti ettevõtte käibest ja auditiosakonnas oli palgal ligi veerandsada töötajat, saadi kogenud vandeaudiitor Aivar Kangusti partnerite sekka lisandumisega auditiosakonnale jõudu juurde. Vähetähtis pole ka tõik, et Kangustil oli ligi kümneaastane töökogemus auditijuhina PricewaterhouseCoopersis.